2ο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης Κύπρου 2, Κοζάνη 501 31

Αγιασμός σχολικής χρονιάς 2021-2022

Τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 θα γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός για τη νέα Σχολική Χρονιά 2021 – 2022. Οι μαθητές θα προσέλθουν στο σχολείο στις 08.15΄ π.μ. χωρίς τσάντες.

Ο αγιασμός θα τελεστεί στις 09:00 στον αύλειο χώρο του σχολείου με παρουσία μόνο των μαθητών της Α’ τάξης. Στη συνέχεια, ο ιερέας θα επισκεφθεί όλες τις αίθουσες του σχολείου μας, όπου θα παρευρίσκονται οι λοιποί μαθητές/τριες με τους υπεύθυνους εκπ/κούς τους.

Οι γονείς και κηδεμόνες δεν εισέρχονται στο χώρο του σχολείου και προγραμματίζουν την έγκαιρη παραλαβή των μαθητών οι οποίοι αναχωρούν διαδοχικά ανά τμήματα στις 09:30.

Η διενέργεια αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) είναι υποχρεωτική για τους/τις μαθητές/τριες όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Εξαιρούνται του μέτρου, τα παιδιά που έχουν ιστορικό νόσησης εντός του τελευταίου 6μήνου. Η είσοδος των μαθητών/μαθητριών στο σχολείο θα γίνει με την επίδειξη αποτελέσματος αυτοδιαγνωστικού ελέγχου ο οποίος θα πρέπει να έχει διενεργηθεί μέχρι και 24 ώρες πριν την είσοδο των παιδιών στο σχολείο και δηλωθεί στην ηλεκτρονική πλατφόρμα https://self-testing.gov.gr/. Η δήλωση μπορεί να είναι και χειρόγραφη, θα πρέπει όμως απαραίτητα να περιέχει τον κωδικό υποβολής ο οποίος εμφανίζεται στην οθόνη σας. Οι μαθητές προσέρχονται υποχρεωτικά με μάσκα.

Όσοι γονείς επιθυμούν να στείλουν μέσω e-mail τη βεβαίωση του self test, θα πρέπει να τη στείλουν στο e-mail του σχολείου μέχρι τις 10.00 μ.μ. της προηγούμενης ημέρας.

Ευχόμαστε σε όλους μια καλή, γόνιμη και ασφαλή σχολική χρονιά!

_

Παράταση εγγραφών σε Νηπιαγωγεία και Δημοτικά, έως και την Τετάρτη 27 Μαρτίου

Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές μαθητών/τριών στα Δημόσια Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία της χώρας για το σχολικό έτος 2024-2025, παρατείνονται μέχρι και την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024. Πατήστε εδώ για να δείτε τι ισχύει για […]

Περισσότερα...

29-03-22 Διάθεση self-test για μαθητές και εμβολιασμένους εκπαιδευτικούς από τα φαρμακεία

Το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει: Οι μαθητές όλων των βαθμίδων, εμβολιασμένοι και μη, καθώς και οι εμβολιασμένοι εκπαιδευτικοί, θα προμηθεύονται από την Τετάρτη  30 Μαρτίου έως και την Τρίτη 5 Απριλίου, […]

Περισσότερα...

Αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων – Τηλεκπαίδευση

Μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων για την αντιμετώπιση των συνεπειών του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, το σχολείο μας από την Τρίτη 16.03.2021 και για όσο χρονικό διάστημα θα ισχύσει η αναστολή της δια […]

Περισσότερα...
Μετάβαση στο περιεχόμενο