2ο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης Κύπρου 2, Κοζάνη 501 31

Ψυχοκοινωνική υποστήριξη, ενημέρωση και συμβουλευτική σε μαθητές, γονείς και κηδεμόνες του σχολείου μας

Αγαπητοί γονείς,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από την ψυχολόγο και την κοινωνική λειτουργό (Ε.Δ.Ε.Α.Υ.) του σχολείου μας παρέχεται η δυνατότητα ψυχοκοινωνικής υποστήριξης, ενημέρωσης και συμβουλευτικής σε μαθητές, γονείς και κηδεμόνες, με στόχο την προαγωγή της ψυχοσυναισθηματικής υγείας των παραπάνω και την ενδυνάμωση όλης της σχολικής κοινότητας. Η συνάντηση μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω τηλεφώνου/τηλεδιάσκεψης webex.

Αν κάποιος γονέας επιθυμεί υποστηρικτική δράση, παρακαλούμε να επικοινωνήσει με τη Διεύθυνση του σχολείου είτε με ηλεκτρονικό μήνυμα στο mail@2dim-kozan.koz.sch.gr είτε τηλεφωνικά στο 24610 34696 ώστε να συντονίσουμε τις απαραίτητες ενέργειες.

_

Στο σχολείο μας η Εθνική χάντμπολ ανδρών

Οι Ομοσπονδιακοί προπονητές της Εθνικής Ανδρών Γιάννης Αρβανίτης, Γιώργος Χαλκίδης και οι διεθνείς αθλητές Θέμης Ηλιόπουλος, Χρήστος Μυλωνάς, Νίκος Κρητικός, Νικόλας Λιάπης, Κώστας Κοτανίδης και Βαγγέλης Αραμπατζής επισκέφτηκαν το πρωί το σχολείο μας. Συγκεκριμένα η […]

Περισσότερα...

Διαδικασία εισαγωγής των μαθητών στην Α΄ τάξη Γυμνασίου των Καλλιτεχνικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2024-2025

Λαμβάνοντας υπόψη την με αρ. πρωτ. 21320/Δ2/24-02-2021 Υ.Α. «Λειτουργία Καλλιτεχνικών Σχολείων» (Β΄ 886) διόρθωση σφάλματος ΦΕΚ Β΄ 1065/19-03-2021 σας ενημερώνουμε ότι στην Α΄ τάξη των Καλλιτεχνικών Σχολείων (Γυμνασίων) εγγράφονται μαθητές απόφοιτοι Δημοτικών Σχολείων, εφόσον επιτύχουν […]

Περισσότερα...

Διακοπή λειτουργίας κυλικείου

Από τη Δευτέρα 18-03-2019 το ΚΥΛΙΚΕΙΟ του σχολείου ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ. Παρακαλούνται οι γονείς  να φροντίζουν για το καθημερινό  πρωινό των παιδιών τους . Όταν αποκατασταθεί η λειτουργία του κυλικείου, θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση.

Περισσότερα...
Μετάβαση στο περιεχόμενο