2ο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης Κύπρου 2, Κοζάνη 501 31

Οδηγίες για την αξιοποίηση της ιστοσελίδας του σχολείου μας

Αγαπητοί γονείς,

Σας παρακαλούμε να επισκέπτεστε τακτικά την ιστοσελίδα του σχολείου μας όπου οι εκπαιδευτικοί μας θα αναρτούν διάφορες εργασίες ανά τάξη. Οι εργασίες θα βρίσκονται στον σύνδεσμο «ΜΑΘΗΤΕΣ – ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ». Μπορείτε επίσης να προχωρήσετε με την εγγραφή και δημιουργία μαθητικού λογαριασμού στο ΠΣΔ ώστε να βλέπετε τις αναρτημένες εργασίες και στην υπηρεσία “Ηλεκτρονική Σχολική Τάξη (η-Τάξη)” του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου.
Αν έχετε τη δυνατότητα εκτύπωσης παρακαλούμε να εκτυπώνετε τα φυλλάδια, αν όχι μπορεί το παιδί σας να παρακολουθεί από την οθόνη του υπολογιστή, ταμπλέτας ή κινητού τηλεφώνου και να καταγράφει την εργασία του σε ένα τετράδιο. Τα φυλλάδια θα πρέπει να φυλαχτούν σε έναν ηλεκτρονικό φάκελο και το τετράδιο επίσης, ώστε με το άνοιγμα του σχολείου οι εργασίες να επιστραφούν στους εκπαιδευτικούς.
Σας παρακαλούμε να μεριμνήσετε ώστε τα παιδιά σας να αφιερώνουν λίγο χρόνο κάθε μέρα για να ασχολούνται με τις πιο πάνω εργασίες που στόχο έχουν να μη χαθεί η επαφή με τη διαδικασία της μάθησης.

Επίσης, πλούσιο παιδαγωγικό – διδακτικό υλικό για όλους τους μαθητές βρίσκεται στους συνδέσμους «ΜΑΘΗΤΕΣ – ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ» και «ΜΑΘΗΤΕΣ – ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ». Παραστάσεις παιδικού θεάτρου, σελίδες για Μυθολογία – Ιστορία, βιβλία για τις φυσικές επιστήμες, ψηφιακός παιδότοπος, υλικό για το σύμπαν, τον άνθρωπο και τη φύση και πολλά άλλα.

Όταν θα ξεκινήσει η σύγχρονη εξ αποστάσεως τηλεκπαίδευση στα δημοτικά σχολεία θα ενημερωθείτε με νέα ανάρτηση.

Ευχόμαστε υγεία σε εσάς και τις οικογένειές σας, υπομονή και δύναμη.

Με εκτίμηση

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου

Σχετικά νέα

Δωρεάν πρόγραμμα υποστήριξης γονεϊκών ικανοτήτων: 10 δομημένες συνεδρίες συμβουλευτικής

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για το δωρεάν Πρόγραμμα Υποστήριξης Γονεϊκών Ικανοτήτων (Π.Υ.Γ.Ι.), που λειτουργεί στα πλαίσια της Γραμμής 10306 επιλογή 3 του ΕΚΠΑ. Το πρόγραμμα Π.Υ.Γ.Ι. προσφέρει 10 δομημένες συνεδρίες συμβουλευτικής υποστήριξης για την […]

Περισσότερα...

Γιορτή για την επέτειο του πολυτεχνείου

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή  16 Νοεμβρίου 2018, θα γίνει η γιορτή του Πολυτεχνείου  από τους μαθητές της  Ε΄  Τάξης του Σχολείου.  Ώρα προσέλευσης μαθητών 08.15΄ π.μ. – Ώρα έναρξης της γιορτής 08.30΄ π.μ.  . […]

Περισσότερα...

Παράταση εγγραφών σε Νηπιαγωγεία και Δημοτικά, έως και την Τετάρτη 31 Μαρτίου

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την υπό στοιχεία Φ.6/31623/Δ1/19.3.2021 εγκύκλιο του Υ.ΠΑΙ.Θ., οι εγγραφές στα Νηπιαγωγεία και στα Δημοτικά Σχολεία παρατείνονται έως και την Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021.

Περισσότερα...
Μετάβαση στο περιεχόμενο