2ο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης Κύπρου 2, Κοζάνη 501 31

«Μαζί για την Ασφάλειά μας» – Εκδηλώσεις και ημερίδα

Τετραήμερη εκστρατεία ενημέρωσης μαθητών και ενηλίκων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης από 9 έως 12 Οκτωβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο των Κοίλων με θέμα “Μαζί για την Ασφάλειά μας”.

Τα θέματα της ενημέρωσης αφορούν τη σχολική βία, την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο και την οδική ασφάλεια (κυκλοφοριακή αγωγή). Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη κλήρωση ποδηλάτων από την Τροχαία Κοζάνης.

Την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου στην αίθουσα Κοβεντάρειο του Δήμου Κοζάνης θα πραγματοποιηθεί αντίστοιχη ημερίδα από 18:00 έως 20:00 για εκπαιδευτικούς, γονείς και ευρύ κοινό με θέματα την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο και τη σχολική βία.

Πρόγραμμα εκδήλωσης

_

Ανακοίνωση για συμμετοχή στον θεσμό του σχολικού τροχονόμου 2022 – 2023

Το Σχολείο μας παραθέτει την ανακοίνωση της Σχολικής Επιτροπής Π.Ε. του Δήμου Κοζάνης για την πρόσληψη σχολικών τροχονόμων σχολικού έτους 2022 – 2023. Αιτήσεις έως τη Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022 στη Διεύθυνση του σχολείου.

Περισσότερα...

Ημερήσια εκδρομή του σχολείου μας

Η ημερήσια εκδρομή θα πραγματοποιηθεί  τη Δευτέρα 10-06-2019 στο Πάρκο των Ηπειρωτών στα Κοίλα Κοζάνης. Το ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΔΕΝ  θα λειτουργήσει. Ώρα συγκέντρωσης 8.30΄π.μ. στο χώρο του σχολείου. Πιθανή ώρα επιστροφής 14.00΄ μ.μ. Η τιμή του […]

Περισσότερα...

Μη λειτουργία σχολείου – Εκλογές Δ.Σ. Εκπαιδευτικών

Την Τετάρτη  22  Μαΐου  2019  το σχολείο  ΔΕΝ  θα λειτουργήσει,  γιατί  οι εκπαιδευτικοί του σχολείου θα συμμετέχουν στην τακτική γενική συνέλευση του συλλόγου τους για εκλογές Δ.Σ. & αντιπροσώπων 88ης Γ.Σ. ΔΟΕ .

Περισσότερα...
Μετάβαση στο περιεχόμενο