2ο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης Κύπρου 2, Κοζάνη 501 31

ΕΝΩΣΗ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ -ΔΙΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Στα πλαίσια του εορτασμού των 40 χρόνων της ΟΧΕ θα πραγματοποιηθούν διήμερες εκδηλώσεις.

Το Σάββατο 28/9/2019 και ώρες  11:00- 14:00  στην πλατεία της Κοζάνης θα πραγματοποιηθεί street handball στο οποίο μπορούν να συμμετάσχουν ελεύθερα παιδιά δημοτικού.

Και την Κυριακή  29/9/2019  εν όψη του αγώνα της Εθνικής Γυναικών ΕΛΛΑΔΑΣ ? ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ στις 16:30 στο   ΔΑΚ ΛΕΥΚΟΒΡΥΣΗΣ,   θα προηγηθεί τουρνουά με ομάδες Παγκορασίδων Α και Παμπαίδων Α  και ώρες 10:00- 15:00 παράλληλα στο ΔΑΚ ΛΕΥΚΟΒΡΥΣΗΣ  και ΔΑΚ ΚΟΖΑΝΗΣ.

Σας πληροφορούμε  επίσης ότι για τα παιδιά Δημοτικού ? Γυμνασίου και Λυκείου η είσοδος θα είναι ελεύθερη στον αγώνα της Εθνικής.

Σχετικά νέα

Μαθητικός Διαγωνισμός με θέμα «Κοζάνη: Έξυπνη Πόλη»

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας και ο Δήμος Κοζάνης με την υποστήριξη του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνουν Μαθητικό Διαγωνισμό με θέμα «Κοζάνη: Έξυπνη Πόλη». O διαγωνισμός αποτελεί […]

Περισσότερα...

Ενημέρωση για την ώρα προσέλευσης και αποχώρησης των μαθητών από τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021

Αγαπητοί γονείς, Τη Δευτέρα 11/01/21 επαναλειτουργεί το σχολείο μας με το ωρολόγιο πρόγραμμα που ίσχυε πριν τη διακοπή των μαθημάτων λόγω της πανδημίας. Για λόγους αποφυγής του συνωστισμού, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΥΠΑΙΘ και […]

Περισσότερα...
Μετάβαση στο περιεχόμενο