2ο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης Κύπρου 2, Κοζάνη 501 31

Ενημέρωση για την ώρα προσέλευσης και αποχώρησης γονέων και μαθητών

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Για λόγους αποφυγής του συνωστισμού, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΥΠΑΙΘ και την απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων του σχολείου μας, η προσέλευση και η αποχώρηση στο σχολείο θα γίνεται σταδιακά.

Η προσέλευση των γονέων, κηδεμόνων και μαθητών καθορίζεται ως εξής:

08:00-08:10 Δ΄ + Ε΄ + Στ΄ τάξη (έναρξη μαθήματος 08:10)

08:10-08:20 Α΄+ Β΄+ Γ΄ τάξη (έναρξη μαθήματος 08:20)

Η ώρα αποχώρησης καθορίζεται ως εξής:

13:10 Δ΄ + Ε΄ + Στ΄ τάξη

13:20 Α΄+ Β΄+ Γ΄ τάξη

Οι μαθητές προσέρχονται υποχρεωτικά με μάσκα. Υπενθυμίζεται ότι η είσοδος γονέων και άλλων ατόμων στο χώρο του σχολείου ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ.
Τα μεγαλύτερα αδέρφια θα ακολουθούν τον χρόνο και την έξοδο των μικρών τάξεων.

Μετά την παράδοση ή/και την παραλαβή των μαθητών προτείνεται να αποχωρείτε ΑΜΕΣΑ ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός στον δρόμο και μπροστά στην είσοδο του σχολείου μας.

Το ολοήμερο θα λειτουργήσει κανονικά με πλήρες πρόγραμμα σε δυο τμήματα έως τις 16:00. Αναφορικά με τη σίτιση / ώρα διατροφικής αγωγής, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για περιορισμό του ιού, οι μαθητές προτείνεται να έχουν μαζί τους κρύα γεύματα, σνακ ή/και ατομικές συσκευασίες συντήρησης γεύματος, παγουράκι, πετσέτα και υγρά μαντηλάκια για λόγους υγιεινής.

Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τη λειτουργία του σχολείου ή για να κλείσετε κάποιο ραντεβού με τη Διεύθυνση του σχολείου μπορείτε να επικοινωνείτε με το 2461034696 ή να στέλνετε μήνυμα στο mail@2dim-kozan.koz.sch.gr αναγράφοντας όλα τα στοιχεία που θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε το αίτημά σας και να σας απαντήσουμε (ονοματεπώνυμο και τάξη μαθητή).

_

Κοζάνη: Έξυπνη Πόλη-Μαθητικός & Φοιτητικός Διαγωνισμός Προγραμματισμού «Παράθυρο στο Μέλλον»

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, ο Δήμος Κοζάνης και το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνουν τον Μαθητικό και Φοιτητικό Διαγωνισμό Προγραμματισμού με θέμα «Παράθυρο στο Μέλλον – Κοζάνη: […]

Περισσότερα...

Αγιασμός σχολικής χρονιάς 2021-2022

Τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 θα γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός για τη νέα Σχολική Χρονιά 2021 – 2022. Οι μαθητές θα προσέλθουν στο σχολείο στις 08.15΄ π.μ. χωρίς τσάντες. Ο αγιασμός θα τελεστεί στις 09:00 […]

Περισσότερα...

Διακοπή λειτουργίας κυλικείου

Από τη Δευτέρα 18-03-2019 το ΚΥΛΙΚΕΙΟ του σχολείου ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ. Παρακαλούνται οι γονείς  να φροντίζουν για το καθημερινό  πρωινό των παιδιών τους . Όταν αποκατασταθεί η λειτουργία του κυλικείου, θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση.

Περισσότερα...
Μετάβαση στο περιεχόμενο