2ο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης Κύπρου 2, Κοζάνη 501 31

Ενημέρωση για την ώρα προσέλευσης και αποχώρησης γονέων και μαθητών

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Για λόγους αποφυγής του συνωστισμού, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΥΠΑΙΘ και την απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων του σχολείου μας, η προσέλευση και η αποχώρηση στο σχολείο θα γίνεται σταδιακά.

Η προσέλευση των γονέων, κηδεμόνων και μαθητών καθορίζεται ως εξής:

08:00-08:10 Δ΄ + Ε΄ + Στ΄ τάξη (έναρξη μαθήματος 08:10)

08:10-08:20 Α΄+ Β΄+ Γ΄ τάξη (έναρξη μαθήματος 08:20)

Η ώρα αποχώρησης καθορίζεται ως εξής:

13:10 Δ΄ + Ε΄ + Στ΄ τάξη

13:20 Α΄+ Β΄+ Γ΄ τάξη

Οι μαθητές προσέρχονται υποχρεωτικά με μάσκα. Υπενθυμίζεται ότι η είσοδος γονέων και άλλων ατόμων στο χώρο του σχολείου ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ.
Τα μεγαλύτερα αδέρφια θα ακολουθούν τον χρόνο και την έξοδο των μικρών τάξεων.

Μετά την παράδοση ή/και την παραλαβή των μαθητών προτείνεται να αποχωρείτε ΑΜΕΣΑ ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός στον δρόμο και μπροστά στην είσοδο του σχολείου μας.

Το ολοήμερο θα λειτουργήσει κανονικά με πλήρες πρόγραμμα σε δυο τμήματα έως τις 16:00. Αναφορικά με τη σίτιση / ώρα διατροφικής αγωγής, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για περιορισμό του ιού, οι μαθητές προτείνεται να έχουν μαζί τους κρύα γεύματα, σνακ ή/και ατομικές συσκευασίες συντήρησης γεύματος, παγουράκι, πετσέτα και υγρά μαντηλάκια για λόγους υγιεινής.

Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τη λειτουργία του σχολείου ή για να κλείσετε κάποιο ραντεβού με τη Διεύθυνση του σχολείου μπορείτε να επικοινωνείτε με το 2461034696 ή να στέλνετε μήνυμα στο mail@2dim-kozan.koz.sch.gr αναγράφοντας όλα τα στοιχεία που θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε το αίτημά σας και να σας απαντήσουμε (ονοματεπώνυμο και τάξη μαθητή).

Σχετικά νέα

Παράταση εγγραφών σε Νηπιαγωγεία και Δημοτικά, έως και την Τετάρτη 31 Μαρτίου

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την υπό στοιχεία Φ.6/31623/Δ1/19.3.2021 εγκύκλιο του Υ.ΠΑΙ.Θ., οι εγγραφές στα Νηπιαγωγεία και στα Δημοτικά Σχολεία παρατείνονται έως και την Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021.

Περισσότερα...

Διάκριση μαθητών μας στο 12ο Ομαδικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι Κεντροδυτικής Μακεδονίας 2019

Ο διευθυντής και το εκπαιδευτικό προσωπικό του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης συγχαίρουν τους μαθητές τους, οι οποίοι συμμετείχαν στο 12ο σχολικό ομαδικό πρωτάθλημα σκάκι Κεντροδυτικής Μακεδονίας που διεξήχθη στις 3 Φεβρουαρίου 2019, στο ξενοδοχείο «Pantelidis» […]

Περισσότερα...

Γιορτή για την επέτειο του πολυτεχνείου

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή  16 Νοεμβρίου 2018, θα γίνει η γιορτή του Πολυτεχνείου  από τους μαθητές της  Ε΄  Τάξης του Σχολείου.  Ώρα προσέλευσης μαθητών 08.15΄ π.μ. – Ώρα έναρξης της γιορτής 08.30΄ π.μ.  . […]

Περισσότερα...
Μετάβαση στο περιεχόμενο