2ο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης Κύπρου 2, Κοζάνη 501 31

Αγιασμός σχολικού έτους 2020-2021

Αγαπητοί γονείς,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Αγιασμός με την έναρξη του σχολικού έτους θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14-09-2020 στις 10:30 πμ στην αυλή του σχολείου μας όπου θα βρίσκονται οι μαθητές της Α΄τάξης με τη συνοδεία των γονέων τους φορώντας μάσκα. Μετά το πέρας της τελετής ο ιερέας θα επισκεφθεί όλες τις αίθουσες της σχολικής μονάδας όπου θα βρίσκονται οι υπόλοιποι μαθητές μας.

Προσέλευση μαθητών/τριών: 10:15 π.μ

Αποχώρηση μαθητών/τριών: 11:15 π.μ

Οι μαθητές της Α΄ τάξης, θα παραμείνουν στον αύλειο χώρο μέχρι το τέλος του αγιασμού, όπου στη συνέχεια θα μοιραστούν στα τμήματά τους.

Οι μαθητές των υπόλοιπων τμημάτων θα εισέλθουν στις τάξεις τους με τους δασκάλους τους, φορώντας τις μάσκες τους, (καθώς είναι υποχρεωτική στους εσωτερικούς χώρους).

Παρακάτω επισυνάπτονται, οδηγίες του ΕΟΔΥ ειδικά για τους γονείς και μαθητές των σχολείων αλλά και οι γενικότερες οδηγίες του ΕΟΔΥ για τη λειτουργία των Δημοτικών σχολείων.

Ευχόμαστε καλή και δημιουργική σχολική χρονιά! Με υγεία!

Σχετικά νέα

Ευχές για το Πάσχα

Ευχόμαστε σε όλους σας καλό Πάσχα, όμορφες, ήρεμες και χαρούμενες πασχαλιάτικες μέρες, με αγάπη και υγεία!  Καλή Ανάσταση!

Περισσότερα...

Τσικνίσκάμι ιχτέ !

Στ’ Αι Δημήτρ’ του σχουλειό μαζευτήκαμι σωρό. Χόρεψάμι, έπαιξάμι ρίχτκαμι κι γλέντσάμι τς Απουκριές αρχίντσάμι. Καλήν Απουκρά

Περισσότερα...

Σχολική γιορτή για τα Χριστούγεννα

Την Παρασκευή  21 Δεκεμβρίου 2018 θα γίνει η γιορτή των Χριστουγέννων  από τα τμήματα της  Β΄  Τάξης του Σχολείου.  Ώρα προσέλευσης μαθητών 08.15΄ π.μ.’ Ώρα έναρξης της γιορτής 08.30΄ π.μ.  . Οι μαθητές  θα σχολάσουν […]

Περισσότερα...
Μετάβαση στο περιεχόμενο