2ο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης Κύπρου 2, Κοζάνη 501 31

Αγιασμός σχολικής χρονιάς 2021-2022

Τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 θα γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός για τη νέα Σχολική Χρονιά 2021 – 2022. Οι μαθητές θα προσέλθουν στο σχολείο στις 08.15΄ π.μ. χωρίς τσάντες.

Ο αγιασμός θα τελεστεί στις 09:00 στον αύλειο χώρο του σχολείου με παρουσία μόνο των μαθητών της Α’ τάξης. Στη συνέχεια, ο ιερέας θα επισκεφθεί όλες τις αίθουσες του σχολείου μας, όπου θα παρευρίσκονται οι λοιποί μαθητές/τριες με τους υπεύθυνους εκπ/κούς τους.

Οι γονείς και κηδεμόνες δεν εισέρχονται στο χώρο του σχολείου και προγραμματίζουν την έγκαιρη παραλαβή των μαθητών οι οποίοι αναχωρούν διαδοχικά ανά τμήματα στις 09:30.

Η διενέργεια αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) είναι υποχρεωτική για τους/τις μαθητές/τριες όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Εξαιρούνται του μέτρου, τα παιδιά που έχουν ιστορικό νόσησης εντός του τελευταίου 6μήνου. Η είσοδος των μαθητών/μαθητριών στο σχολείο θα γίνει με την επίδειξη αποτελέσματος αυτοδιαγνωστικού ελέγχου ο οποίος θα πρέπει να έχει διενεργηθεί μέχρι και 24 ώρες πριν την είσοδο των παιδιών στο σχολείο και δηλωθεί στην ηλεκτρονική πλατφόρμα https://self-testing.gov.gr/. Η δήλωση μπορεί να είναι και χειρόγραφη, θα πρέπει όμως απαραίτητα να περιέχει τον κωδικό υποβολής ο οποίος εμφανίζεται στην οθόνη σας. Οι μαθητές προσέρχονται υποχρεωτικά με μάσκα.

Όσοι γονείς επιθυμούν να στείλουν μέσω e-mail τη βεβαίωση του self test, θα πρέπει να τη στείλουν στο e-mail του σχολείου μέχρι τις 10.00 μ.μ. της προηγούμενης ημέρας.

Ευχόμαστε σε όλους μια καλή, γόνιμη και ασφαλή σχολική χρονιά!

_

Ενημέρωση σχετικά με την εποχική γρίπη

Με αφορμή ερωτήματα σχετικά με την εμφάνιση της εποχικής γρίπης, το ΥΠ.ΠΕΘ απέστειλε τις σχολικές μονάδες τις ακόλουθες οδηγίες με σκοπό την πρόληψη της εξάπλωσής της: 1. Παιδιά που εμφανίζουν συμπτώματα γρίπης αναμένουν, σε χώρο […]

Περισσότερα...

Σχολική γιορτή για τα Χριστούγεννα

Την Παρασκευή  21 Δεκεμβρίου 2018 θα γίνει η γιορτή των Χριστουγέννων  από τα τμήματα της  Β΄  Τάξης του Σχολείου.  Ώρα προσέλευσης μαθητών 08.15΄ π.μ.’ Ώρα έναρξης της γιορτής 08.30΄ π.μ.  . Οι μαθητές  θα σχολάσουν […]

Περισσότερα...

Αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων – Τηλεκπαίδευση

Μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων για την αντιμετώπιση των συνεπειών του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, το σχολείο μας από την Τρίτη 16.03.2021 και για όσο χρονικό διάστημα θα ισχύσει η αναστολή της δια […]

Περισσότερα...
Μετάβαση στο περιεχόμενο