2ο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης Κύπρου 2, Κοζάνη 501 31

Οδηγίες για την αξιοποίηση της ιστοσελίδας του σχολείου μας

Αγαπητοί γονείς,

Σας παρακαλούμε να επισκέπτεστε τακτικά την ιστοσελίδα του σχολείου μας όπου οι εκπαιδευτικοί μας θα αναρτούν διάφορες εργασίες ανά τάξη. Οι εργασίες θα βρίσκονται στον σύνδεσμο «ΜΑΘΗΤΕΣ – ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ». Μπορείτε επίσης να προχωρήσετε με την εγγραφή και δημιουργία μαθητικού λογαριασμού στο ΠΣΔ ώστε να βλέπετε τις αναρτημένες εργασίες και στην υπηρεσία “Ηλεκτρονική Σχολική Τάξη (η-Τάξη)” του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου.
Αν έχετε τη δυνατότητα εκτύπωσης παρακαλούμε να εκτυπώνετε τα φυλλάδια, αν όχι μπορεί το παιδί σας να παρακολουθεί από την οθόνη του υπολογιστή, ταμπλέτας ή κινητού τηλεφώνου και να καταγράφει την εργασία του σε ένα τετράδιο. Τα φυλλάδια θα πρέπει να φυλαχτούν σε έναν ηλεκτρονικό φάκελο και το τετράδιο επίσης, ώστε με το άνοιγμα του σχολείου οι εργασίες να επιστραφούν στους εκπαιδευτικούς.
Σας παρακαλούμε να μεριμνήσετε ώστε τα παιδιά σας να αφιερώνουν λίγο χρόνο κάθε μέρα για να ασχολούνται με τις πιο πάνω εργασίες που στόχο έχουν να μη χαθεί η επαφή με τη διαδικασία της μάθησης.

Επίσης, πλούσιο παιδαγωγικό – διδακτικό υλικό για όλους τους μαθητές βρίσκεται στους συνδέσμους «ΜΑΘΗΤΕΣ – ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ» και «ΜΑΘΗΤΕΣ – ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ». Παραστάσεις παιδικού θεάτρου, σελίδες για Μυθολογία – Ιστορία, βιβλία για τις φυσικές επιστήμες, ψηφιακός παιδότοπος, υλικό για το σύμπαν, τον άνθρωπο και τη φύση και πολλά άλλα.

Όταν θα ξεκινήσει η σύγχρονη εξ αποστάσεως τηλεκπαίδευση στα δημοτικά σχολεία θα ενημερωθείτε με νέα ανάρτηση.

Ευχόμαστε υγεία σε εσάς και τις οικογένειές σας, υπομονή και δύναμη.

Με εκτίμηση

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου

Σχετικά νέα

«ΑΣ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ»

Την Πέμπτη 04/10/2018  στο σχολείο μας θα πραγματοποιηθεί η «5η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού-Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2018». Οι μαθητές θα πρέπει να φοράνε αθλητικά παπούτσια.                                                                                Ο Διευθυντής του σχολείου                                                                            Αναγνωστάκης Αναστάσιος

Περισσότερα...

Ευχές Χριστουγέννων

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τις Χριστουγεννιάτικες ευχές:

Περισσότερα...

ΑλλάΖω Σελίδα – από τη βιβλιοθήκη – στο σπίτι

Η Εθνική Βιβλιοθήκη συνεχίζει το πρόγραμμα που υλοποιεί αυτές τις μέρες με τον τίτλο ?ΑλλάΖω Σελίδα?από τη βιβλιοθήκη ? στο σπίτι?, στο οποίο συμμετέχει και η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης. Στο νέο εργαστήριο προτείνετε σε […]

Περισσότερα...
Μετάβαση στο περιεχόμενο