2ο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης Κύπρου 2, Κοζάνη 501 31

Οδηγίες για την αξιοποίηση της ιστοσελίδας του σχολείου μας

Αγαπητοί γονείς,

Σας παρακαλούμε να επισκέπτεστε τακτικά την ιστοσελίδα του σχολείου μας όπου οι εκπαιδευτικοί μας θα αναρτούν διάφορες εργασίες ανά τάξη. Οι εργασίες θα βρίσκονται στον σύνδεσμο «ΜΑΘΗΤΕΣ – ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ». Μπορείτε επίσης να προχωρήσετε με την εγγραφή και δημιουργία μαθητικού λογαριασμού στο ΠΣΔ ώστε να βλέπετε τις αναρτημένες εργασίες και στην υπηρεσία “Ηλεκτρονική Σχολική Τάξη (η-Τάξη)” του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου.
Αν έχετε τη δυνατότητα εκτύπωσης παρακαλούμε να εκτυπώνετε τα φυλλάδια, αν όχι μπορεί το παιδί σας να παρακολουθεί από την οθόνη του υπολογιστή, ταμπλέτας ή κινητού τηλεφώνου και να καταγράφει την εργασία του σε ένα τετράδιο. Τα φυλλάδια θα πρέπει να φυλαχτούν σε έναν ηλεκτρονικό φάκελο και το τετράδιο επίσης, ώστε με το άνοιγμα του σχολείου οι εργασίες να επιστραφούν στους εκπαιδευτικούς.
Σας παρακαλούμε να μεριμνήσετε ώστε τα παιδιά σας να αφιερώνουν λίγο χρόνο κάθε μέρα για να ασχολούνται με τις πιο πάνω εργασίες που στόχο έχουν να μη χαθεί η επαφή με τη διαδικασία της μάθησης.

Επίσης, πλούσιο παιδαγωγικό – διδακτικό υλικό για όλους τους μαθητές βρίσκεται στους συνδέσμους «ΜΑΘΗΤΕΣ – ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ» και «ΜΑΘΗΤΕΣ – ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ». Παραστάσεις παιδικού θεάτρου, σελίδες για Μυθολογία – Ιστορία, βιβλία για τις φυσικές επιστήμες, ψηφιακός παιδότοπος, υλικό για το σύμπαν, τον άνθρωπο και τη φύση και πολλά άλλα.

Όταν θα ξεκινήσει η σύγχρονη εξ αποστάσεως τηλεκπαίδευση στα δημοτικά σχολεία θα ενημερωθείτε με νέα ανάρτηση.

Ευχόμαστε υγεία σε εσάς και τις οικογένειές σας, υπομονή και δύναμη.

Με εκτίμηση

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου

Σχετικά νέα

Μαθητικός Διαγωνισμός Φυσικών Επιστημών «Πειραματίζομαι στο σπίτι»

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, το ΠΕΚΕΣ Δυτικής Μακεδονίας και τα ΕΚΦΕ Γρεβενών και Κοζάνης στο πλαίσιο της ανάγκης για δημιουργική απασχόληση των παιδιών στο σπίτι προκηρύσσουν Μαθητικό Διαγωνισμό Φυσικών Επιστημών με τίτλο «Πειραματίζομαι […]

Περισσότερα...

Έναρξη εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών

Αγαπητοί γονείς,Από αύριο Δευτέρα 18-01-2021 το σχολείο μας θα λειτουργήσει με πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Θα ακολουθηθεί το παλαιό πρόγραμμα τηλεκπαίδευσης (απογευματινές ώρες 14:10 μ.μ. – 17:20 μ.μ.) που είχατε λάβει στην αλληλογραφία σας από […]

Περισσότερα...

Επιστολή προς τους/τις μαθητές/τριες από το Περιφερειακό Κέντρο Πληροφόρησης του ΟΗΕ (UNRIC) στο πλαίσιο των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης.

] Αγαπητέ Μαθητή, Αγαπητή  Μαθήτρια, Το Σεπτέμβριο του 2015,  η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη έλαβε μία απόφαση που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μία ιστορική συμφωνία που θα επηρεάσει τη ζωή […]

Περισσότερα...
Skip to content